OGLAŠAVANJE ZA TVRTKE KOJE DAJU PREDNOST OPIPLJIVIM PRODAJNIM REZULTATIMA

Google Ads

Google Ads je najbrži i najjednostavniji način ciljanog oglašavanja koji funkcionira na temelju cijene po kliku (CPC). To znači da je prikazivanje vašeg oglasa potpuno besplatno, dok plaćate isključivo klikove koji vode na stranicu koju ciljate svojim oglasom.

MOGUĆNOSTI GOOGLE OGLAŠAVANJA

SEARCH OGLAŠAVANJE

Vaš oglas se u tekstualnom obliku prikazuje u rezultatima pretraživanja prema određenim ključnim riječima kao što su npr. “bicikli prodaja” ili “pločice za kupaonu”.

DISPLAY OGLAŠAVANJE

Vaš oglas može biti prikazan na više od milijun web-lokacija, mobilnih aplikacija ili video zapisa. Oglas može biti u tekstualnom ili slikovnom obliku.

GMAIL
OGLAŠAVANJE

Oglašavanje unutar Gmail sandučića korisnika. Korisnici mogu pročitati i/ili proslijediti proširene oglase.

REMARKETING OGLAŠAVANJE

Podsjetite potencijalne kupce koji su posjetili vašu web stranicu na svoju ponudu i osigurajte konverziju.

YOUTUBE OGLAŠAVANJE

Pojava video oglasa na YouTubeu prije drugih, kraj i ispred pretraga, unutar videa koji se pregledava

Što radimo za rast vašeg profita?

Digital King Hrvatskog Telekoma prvi je Google Premier partner u Hrvatskoj koji sudjelovanjem u prestižnom Google Game On programu iz kvartala u kvartal dostiže i premašuje zadane ciljeve ostvarujući pritom vrhunske rezultate i vrijedna priznanja.
Svakom klijentu osiguravamo rješenje krojeno po mjeri i strateški koncipiran marketinški pristup po modelu ključ u ruke. Cilj i misija našeg tima Google Ads stručnjaka su zadovoljni klijenti s izvrsnim rezultatima koji zajedno s nama kreiraju nove standarde oglašavanja.

Kontrola troškova u vašim rukama

Uz širok raspon mogućnosti oglašavanja, u svakom trenutku zadržavate potpunu kontrolu nad troškovima. Putem vlastitog Google Analytics računa u svakom trenutku možete provjeriti učinak vlastitih kampanja i provjeriti vrijednost svake konverzije.
Vođenje kampanja s naše strane podrazumijeva potpunu uslugu od razvoja strategije, izrade digitalnog plana, postavljanja, praćenja i prilagođavanja kampanji, a po isteku kampanji pružamo vam detaljnu analizu o ostvarenim učincima i postignutim rezultatima.

Spremni za početak suradnje?