OGLAŠAVAJTE NA NAJRELEVANTNIJEM HRVATSKOM PORTALU

Doseg koji tražite, publika koju želite!

Tportal.hr je hrvatski news portal fokusiran na visoko relevantan i kvalitetan sadržaj kojeg mjesečno posjeti više od 3 milijuna posjetitelja. Zbog vrhunske ekspertize i preciznog targetiranja usluge tportala imaju izuzetan omjer uloženog i dobivenog, a efikasnost ove oglašivačke platfome i širok spektar tema i sadržaja omogućuje individualan pristup svakom oglašivaču i učinkovitu ponudu različitim industrijama i tvrtkama svih veličina.

MOGUĆNOSTI OGLAŠAVANJA

PREMIUM DISPLAY OGLAŠAVANJE

 Najmoderniji oglašivački formati, premium pozicije i jedinstvena ciljna skupina.

TNATIVE OGLAŠAVANJE

Premium oglašivački sadržaj visoko relevantan čitatelju koji pruža informacije važne oglašivaču na čitatelju zanimljiv i interaktivan način

PREMIUM CONTENT OGLAŠAVANJE

Različiti specijalni projekti, cross promo aktivnosti, nagradne igre i PR praćenja.

Tnative

Native je oglašivački sadržaj visoko relevantan čitatelju koji kroz različite digitalne formate – audio, video i tekstualni sadržaj – osigurava veći utjecaj na ciljnu skupinu. Svojom formom, native se stapa s vizualnim oblikom, dizajnom i funkcijom stranice na kojoj se nalazi.

Mogućnosti oglašavanja

  • Banner oglašavanje različitih formata i pozicija
  • PR oglašavanje
  • Integrirano oglašavanje putem advertoriala
Oglasi se postavljaju ciljano na pojedine rubrike tportala ovisno o interesnoj skupini i ciljevima kampanje koju od početka do kraja vodi tim oglašivačkih, marketinških i medijskih profesionalaca.

Spremni za početak suradnje?